ПОИСК
Світ

Американка витратила понад 60 тисяч доларів, щоб «мати вигляд демона» (відео)

5:31 14 грудня 2021
Жінка-демон

Жителька американського штату Техас Кірстін Мілліган витратила загалом близько 63 тисяч доларів на зміну своєї зовнішності. Як повідомляє видання The Mirror, 22-річній американці часто кажуть, що вона «має вигляд демона» — після того, як вона покрила татуюваннями своє тіло, включаючи очні яблука, зробила собі ікла та безліч пірсингів, а заразом збільшила груди за допомогою імплантів. У майбутньому Кірстін має намір додати ще більше тату.

Мілліган, танцівниця за професією, вже заробила на своїй зовнішності цілий статок, публікуючи свої фото та відео на платформі OnlyFans. У неї також є маса шанувальників у соцмережах TikTok та Instagram.

Кірстін каже, що мріяла змінити себе з 14 років. І зараз, порівнюючи фото «до» та «після», вона почувається набагато щасливішою - хоча багато користувачів мережі вважають, що раніше вона була набагато симпатичнішою.

РЕКЛАМА

«Раніше у мене не було любові до себе, і я навіть не розуміла, хто я така», – каже американка, яка тепер набула впевненості. Мілліган каже, що їй часто доводиться стикатися з хейтерами, але є також люди, які дуже милі та схвалюють її нову зовнішність.

Раніше «ФАКТИ» писали — Перетворюючись на «чорного інопланетянина», француз ампутував здорові пальці — після того, як відрізав ніс, губи та вуха.

РЕКЛАМА

1594

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів