ПОИСК
Світ

Найбільшу в світі картину продали за 62 мільйони доларів

10:18 24 березня 2021
Найбільша в світі картина

На аукціоні в Дубаї продано найбільшу в світі картину під назвою «Подорож людства», яка офіційно внесена до Книги рекордів Гіннесса. Її створив британський художник Саша Джафр, витративши на це вісім місяців.

Як повідомляє видання Khaleej Times , твір площею майже в 1600 квадратних метра, розділений на 70 сегментів, пішов з молотка за 62 мільйони доларів. Виручені кошти будуть передані благодійним фондам, які надають допомогу дітям.

«Ми сподіваємося врятувати життя 200 мільйонів дітей, а також дати їм шанс і можливість змінити світ. Ось наша мета. Ми хочемо, щоб у кожної дитини в світі була можливість здобувати освіту через інтернет. Ми будемо прагнути зробити інтернет доступним для тих, хто живе в найбідніших країнах », - заявив Джафр.

РЕКЛАМА

Покупцем став бізнесмен Андре Абдун. «Якщо 62 мільйони доларів, які я витратив на цю картину, можуть допомогти і викликати посмішку навіть у однієї дитини, я буду вважати це вкладення успішним», - сказав він. Абдун намір побудувати в Дубаї музей, де виставить своє придбання.

фото Instagram

РЕКЛАМА

563

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів